295  regisztrált felhasználó
6777  feltöltött kép
59266  megírt kritika
Fõoldal Képek felhasználó szerint Képek idõrendben Üdvözlünk az oldalon kedves  Vendég !
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Keresés
Témakör:
Kifejezés:
Fórum
És még mindig nem működik. :)

Károly
koka55
Lángosos III.
picture

Lángosos III.

picture

Lángosos II.

picture

Pádisi lakások III. (Lángosos)

picture

Pádisi lakások II.

picture

Pádisi lakások I.

picture

vadorzós-cowboyos morcosmacko

picture

-

picture

Fiso

picture

morcosmacko

picture

Fiso, morcosmacko és a tehén

picture

Köves-Körös III.

picture

Köves-Körös I.

picture

Pacsmag I.

picture

Jel

picture

András

picture

-

picture

-

picture

-

picture

Emelet

Objektív:Gépváz:Canon PowerShot G9Film:
Érzékenység: 80 Expozíciós idõ:1/80Rekesz:f/4.0
Leírás: A nappali. Kicsit még errébb van a bácsi fekhelye, de amikor vendégek jönnek feláll és oda ülteti õket. A vizet ballonokban hordják, a konyha tiszta, a technológia ugyanaz, mint amit falun nagyanyámnál megszoktam.
edk
2009.10.13 12:14:12
Ha ezt egy HACCP-tanácsadó meglátná, elbujdokolna...:;-)
2009.10.13 12:17:20
Az lehet, mégis azt mondom, hogy ha bemész egy étterembe, ne gondold, hogy ott a konyhában nagyobb a tisztaság, sõt!
2009.10.13 12:32:37
Oooo, erre is van egy sztorim. Jo par eve, baratainkkal vettunk Almadiban disznot, de mar leolve. Nekilattunk elkesziteni a dolgokat, ahogy kell, egyszer csak tonkre ment a baratom husdaraloja. A rohadt eletbe! Most mit csinaljunk szombat este fele, hova menjunk? Eszebe jutott, hogy kereszkedjunk be az egyik ismeros ettermebe, aki telen ugyis zarva tart. Annak volt hatul a konyhaban egy nagy, bebetonozott, ipari husdaraloja. Nos, innentol kezdve elegge gondolkodoba estunk, hogy mi a jobb? Ha husdaralo hijan meg hagyjuk rohadni a disznonkat, vagy ha atkuldjuk az etterem husdaralojan, akkor is megrohad...
Aztan a tisztitoszerek eszkalaciojaval megoldottuk a problemat, de azutan soha nem mentem ennek az ismerosnek az ettermebe enni...

Karoly
2009.10.13 13:09:07
Attól, hogy félig(háromnegyedig) szabadban van, még lehet tiszta. Sõt! Ez szem elõtt van, nem úgy, mint egy elzárt konyha. Bográcsos, faszenes-grilles fõzõcske kb. ugyanez. :) Mondjuk az érdekelne, hogy ha bejön a hideg meg a hó, akkor is kint fõznek?
2009.10.13 13:09:09
Ezért van az a jelmondat, hogy: Étteremben csak frissensültet!