295  regisztrált felhasználó
6777  feltöltött kép
59266  megírt kritika
Fõoldal Képek felhasználó szerint Képek idõrendben Üdvözlünk az oldalon kedves  Vendég !
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Keresés
Témakör:
Kifejezés:
Fórum
És még mindig nem működik. :)

Károly
koka55
Farsang!!!
picture

Farsang!!!

picture

Elmebeteg doktoros - szerintem

picture

Mai ebéd 2.

picture

Mai ebéd 1.

picture

HateSphere

picture

Workshop portre

picture

Tsjuder (Nag)

picture

Tsjuder (Draugluin)

picture

Wykked Wytch

picture

Futurista vízió

picture

Asszimiláció után

picture

Repül ő!

picture

Projekt zombie

picture

Háromkirályok

picture

SzentGellert

picture

SzentGellert

picture

-

picture

A Sátán kutyája

picture

Meghosszabított szabadság...

Objektív:Gépváz:Sony DSC-P30Film:
Érzékenység: 100 Expozíciós idõ:1/30Rekesz:4
Leírás: Újabb ételfotó... :)
2005.03.15 09:05:37
Az osztrakok szeretik. En nem. :))

Karoly
ede
2005.03.15 10:18:57
szep szalagos :) cimet nem ertem....
nekem hianyzik jobbrol egy kis derites/feny, hogy maga A fank legyen a tema (persze miutan nem ertem a cimet, lehet, hogy a porcukor az :)
2005.03.16 07:43:44
Ehhez teljes mélységélesség kellllllll!
2005.03.16 13:04:53
Ede, szerintem Milán a farsangi (alias csörege) fánkra utalt - ami viszont egészen másképp néz ki. Ez (ahogy írtad) szalagos, és szerintem nagyon gusztára sikeredett. A kép is. Lehet, sőt biztos, hogy nem klasszikus ételfotó, de nekem bejön. A keret viszont nem.
2005.03.16 13:38:41
Endre, miert kellene melysegelesseg? Szerintem igy szebb!
Jaja, farsang meg fank. Mondjuk mi ilyet szoktunk enni. A szalagos nem jo farsangra? :)
2005.03.16 13:39:57
Mer így nem termékfotó:-)
2005.03.16 13:40:36
Termek??? Vaze, ez egy guszta kaja, nem muszaki foto! :)
2005.03.16 13:46:19
Jaja, a keret tenyleg nem jo, veletlen lett ilyen, de mar nem akartam leszedni... :)
pat
2005.03.16 16:11:33
Te sütötted?
2005.03.16 21:38:05
A kép jó.
Tetszik, hogy kicsi a mélységélesség, kár, hogy az életlen részek nem elég kellemesen életlenek, mintha azon is lenne egy kis élesítés.
Kicsit lehetne csillogóbb.
Fánk ügyileg:
Van a "farsangi fánk. (ez az). Ennek szalagja van, ha elég könnyű. A csöröge fánk (Alföldön: herőce), teljesen más, az egy vékony nényszög, két bevágással. Az még finomabb, mint ez! De mindegyik csak frissen ehető, a boltban árusított, porból készült, infrafényben melegen tartott, vagy hideg fánk ehetetlen.
pat
2005.03.16 22:12:37
Annyival egészíteném ki Medvét, hogy a csöröge fánkot nálunk forgács fánknak is hívják, és kettőnél több vágás is lehet rajta... :)
2005.03.16 23:22:29
Nohat, akkor azt jol gondolom, hogy ez a farsangi fank, a szalagos?! A csorege szerintem mas mufaj, farsangra nalunk inkabb ez megy, de amaz is nagyon finom! :)
2005.03.17 10:07:39
Utánanéztem, és úgy tűnik fánkügyileg igazatok van. Mentségemre: eddig a családban a forgács fánkot hívtuk farsanginak.
2005.03.18 10:46:25
Nekem ez nem jön be. Ha az volt a célod, hogy megkívánjam a fánkot, amit nagyon szeretek, akkor azt nem érted el.
2005.03.18 13:35:20
Az volt a celom. Miert nem?
2005.03.18 14:12:40
Nem tudom. Valahogy nem fánkos. Talán a világítás miatt. Nekem eről nem egy finom, házi készítésű fánk jut eszembe, hanem egy, az üzemi konyhán kihült darab, amit zárás előtt, oldalról jövő neonfényben lefényképeztél, mielőtt elrakták a hűtőbe étlemintának.
2005.03.18 17:03:30
Hmm, ertem. Jolvan.
Egyebkent finom hazi keszitesu, frissen kisult megmeleg fank, csakhogy tudd! :)