Farsang!!!
Objektív: | Gépváz: | Sony DSC-P30 | Film: | ||
---|---|---|---|---|---|
Érzékenység: | 100 | Expozíciós idõ: | 1/30 | Rekesz: | 4 |
Leírás: | Újabb ételfotó... :) |
---|
2005.03.15 10:18:57
szep szalagos :) cimet nem ertem....
nekem hianyzik jobbrol egy kis derites/feny, hogy maga A fank legyen a tema (persze miutan nem ertem a cimet, lehet, hogy a porcukor az :)
nekem hianyzik jobbrol egy kis derites/feny, hogy maga A fank legyen a tema (persze miutan nem ertem a cimet, lehet, hogy a porcukor az :)
2005.03.16 13:04:53
Ede, szerintem Milán a farsangi (alias csörege) fánkra utalt - ami viszont egészen másképp néz ki. Ez (ahogy írtad) szalagos, és szerintem nagyon gusztára sikeredett. A kép is. Lehet, sőt biztos, hogy nem klasszikus ételfotó, de nekem bejön. A keret viszont nem.
2005.03.16 13:38:41
Endre, miert kellene melysegelesseg? Szerintem igy szebb!
Jaja, farsang meg fank. Mondjuk mi ilyet szoktunk enni. A szalagos nem jo farsangra? :)
Jaja, farsang meg fank. Mondjuk mi ilyet szoktunk enni. A szalagos nem jo farsangra? :)
2005.03.16 13:46:19
Jaja, a keret tenyleg nem jo, veletlen lett ilyen, de mar nem akartam leszedni... :)
2005.03.16 21:38:05
A kép jó.
Tetszik, hogy kicsi a mélységélesség, kár, hogy az életlen részek nem elég kellemesen életlenek, mintha azon is lenne egy kis élesítés.
Kicsit lehetne csillogóbb.
Fánk ügyileg:
Van a "farsangi fánk. (ez az). Ennek szalagja van, ha elég könnyű. A csöröge fánk (Alföldön: herőce), teljesen más, az egy vékony nényszög, két bevágással. Az még finomabb, mint ez! De mindegyik csak frissen ehető, a boltban árusított, porból készült, infrafényben melegen tartott, vagy hideg fánk ehetetlen.
Tetszik, hogy kicsi a mélységélesség, kár, hogy az életlen részek nem elég kellemesen életlenek, mintha azon is lenne egy kis élesítés.
Kicsit lehetne csillogóbb.
Fánk ügyileg:
Van a "farsangi fánk. (ez az). Ennek szalagja van, ha elég könnyű. A csöröge fánk (Alföldön: herőce), teljesen más, az egy vékony nényszög, két bevágással. Az még finomabb, mint ez! De mindegyik csak frissen ehető, a boltban árusított, porból készült, infrafényben melegen tartott, vagy hideg fánk ehetetlen.
2005.03.16 22:12:37
Annyival egészíteném ki Medvét, hogy a csöröge fánkot nálunk forgács fánknak is hívják, és kettőnél több vágás is lehet rajta... :)
2005.03.16 23:22:29
Nohat, akkor azt jol gondolom, hogy ez a farsangi fank, a szalagos?! A csorege szerintem mas mufaj, farsangra nalunk inkabb ez megy, de amaz is nagyon finom! :)
2005.03.17 10:07:39
Utánanéztem, és úgy tűnik fánkügyileg igazatok van. Mentségemre: eddig a családban a forgács fánkot hívtuk farsanginak.
2005.03.18 10:46:25
Nekem ez nem jön be. Ha az volt a célod, hogy megkívánjam a fánkot, amit nagyon szeretek, akkor azt nem érted el.
2005.03.18 14:12:40
Nem tudom. Valahogy nem fánkos. Talán a világítás miatt. Nekem eről nem egy finom, házi készítésű fánk jut eszembe, hanem egy, az üzemi konyhán kihült darab, amit zárás előtt, oldalról jövő neonfényben lefényképeztél, mielőtt elrakták a hűtőbe étlemintának.
Farsang!!!
Elmebeteg doktoros - szerintem
Mai ebéd 2.
Mai ebéd 1.
HateSphere
Workshop portre
Tsjuder (Nag)
Tsjuder (Draugluin)
Wykked Wytch
Futurista vízió
Asszimiláció után
Repül ő!
Projekt zombie
Háromkirályok
SzentGellert
SzentGellert
-
A Sátán kutyája
Meghosszabított szabadság...