295  regisztrált felhasználó
6753  feltöltött kép
59158  megírt kritika
Fõoldal Képek felhasználó szerint Képek idõrendben Üdvözlünk az oldalon kedves  Vendég !
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Keresés
Témakör:
Kifejezés:
Fórum
Grrrr! :( :( :(

Károly
koka55
picture

swizzle

picture

Műterem

picture

Szem reloaded

picture

Lorenzo Tucci

picture

Szuperszombat

picture

A pozolo piranha

picture

RG

picture

-

picture

-

picture

Nézőpontok

picture

Önarckép feat. Endivajna & Gyarmati Dezső

picture

Skolekridts II.

picture

$

picture

Szigorúan őrzött csomagok

picture

Budapest, 2005 szeptember

picture

Ferenciek tere

picture

Lehull a lepel?

picture

A történet vége

picture

Ambivalens hullámvölgy

Objektív:Nikkor 85Gépváz:D70Film:
Érzékenység: 200 Expozíciós idõ:8Rekesz:16
Leírás: swizzle - (vt) to drink to excess
2006.01.20 08:37:52
Hát nem tom, nem nagyon mozgat meg ez a három kép. Szerintem úgy egészében nem túl ötletes, nem túl precízen kivitelezett és elég esetleges dolgok. Ez itt pl. elég unalmas, ugye könyvoldal, de engem zavar felül, és bal oldalt az él ferdesége, meg az oldal hajlása, és jobb oldalt, meg alul a kivilágosodása és életlenedése az oldalnak, a Websterben jó poén, meg csábítóak ezek az ujj számára való bemélyedések, ezek itt esetlegesen, félbevágva, teteje levágva stb., nem látom a koncepciót. Kompozíciónak ez unalmas, ferde, és nincs benne semmi, könyvoldal, kardhal vagy mi, naés. Persze, tanulni, kísérletezni jó, meg lehet, de ez nekem nem sikerült itt. Kicsit több munkát beleraknék, ötletet. Meghát: tárgyfotó, műterem, ezt ugye nem igazán kisfilmessel jó (ha azzal mégis, tán makróoptikával), hiszen itt a hangsúly a felületen, a részleteken, a textúrán lenne, itt én nem látok semmi ilyesmit. Ja, éshát a friss Fotóművészetben van egykét ilyen könyv-fotó koncepció, azok se mind jók, persze.
2006.01.20 08:46:54
Pabo, Gyuri!
Osszegyurt csomagolopapirral probalkoztatok mar? Csodakat lehet belole kihozni.

Karoly
2006.01.20 08:49:12
Károly: persze, összegyűrt papír, roncsolt fém, gyűrt/összevissza vasalt textilek stb.,: csodálatos faktúrák, megdolgozva valami jókis szellemes fénnyel.
2006.01.20 09:01:27
Jut eszembe: ket eve Toszkanaban Buonconvento-ban az utcan egy allando performance "kiallitas" volt. Eloszor nem is jottunk ra, csak egy par perc multan, hogy a padokon hevero szines rongycsomokat a kozonseg rendezi at. :)))
(A textilekrol jutott eszembe.)
A vicc a dologban az, hogy Buonconvento egy kicsike parasztfalu. Gondolom, a helyiek jokat rohogtek a bamba turistakon... :)))

Karoly
2006.01.20 13:33:06
ezek tegnap ejjel keszultek otthon :) muteremben azert konnyebb lenne joval, meg tobb lehetoseg lenne. itt egy kislampa volt, es hely is alig, allvanyom meg gagyi.

eleg sokat szivtam a ferdeseggel, es nem tudtam jol megcsinalni. egyelore nem is tudom, hogyan lehetne kisfilmes formatumban. muszaki kameraval biztosan meg lehet. ugyanis a papirtomeg hajlik, es a gep nem a lap kozeppontja folott van.

a kep eredetileg eppen a bemelyedesekrol szolna, legalabbis azert csinaltam. de belatom, hogy nem jott ki egeszen a dolog. (vagyis hogy milyen kulonbozo formakat tud felvenni a bemelyedes.)

szoval szabad muteremhozzaferes egyelore nincs, de ha valaha lesz ebbol valami, az tuti filmen lesz, nem digitalison, es abban is igazad van, hogy inkabb kozepformatum lenne a jo. nekem a nf meg csak lila kod.