295  regisztrált felhasználó
6753  feltöltött kép
59158  megírt kritika
Fõoldal Képek felhasználó szerint Képek idõrendben Üdvözlünk az oldalon kedves  Vendég !
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Keresés
Témakör:
Kifejezés:
Fórum
Grrrr! :( :( :(

Károly
koka55
picture

fall

picture

swizzle

picture

Műterem

picture

Szem reloaded

picture

Lorenzo Tucci

picture

Szuperszombat

picture

A pozolo piranha

picture

RG

picture

-

picture

-

picture

Nézőpontok

picture

Önarckép feat. Endivajna & Gyarmati Dezső

picture

Skolekridts II.

picture

$

picture

Szigorúan őrzött csomagok

picture

Budapest, 2005 szeptember

picture

Ferenciek tere

picture

Lehull a lepel?

picture

A történet vége

Objektív:Nikkor 85Gépváz:D70Film:
Érzékenység: 200 Expozíciós idõ:8Rekesz:16
Leírás: fall - (vi) to come down by the force of gravity; drop; descend;
2006.01.20 08:31:23
Nem rossz ez sem, de a masik sokkal szebb!

Karoly
2006.01.20 08:40:49
Ez nem olyan rossz, de a bal oldala, ez az izé valami az árnyékban nem nagyon tetszik. Kompozíciónak nem rossz, de a bal oldal értelmezhetetlen, nem tom hova tenni, éshát a könyv..., nem tom, élességgel van tán bajom, meghogy többet lehetett vón kihozni belőle, más fényben.
2006.01.20 09:28:22
Sajnos lehet értelmezni. Állólámpa kapcsolóval a zsinóron. Mán ha absztrakt akkor ez elég izé. Az angol is zavar, fellengzős az egész magyarul ugyanúgy működne. Szerintem.
2006.01.20 13:26:17
csgy: szerintem is ki lehet hozni belole tobbet. elso vazlat. ami viszont erdekelne: milyen fenyben? arra nincs nagyon mas otletem. marmint a hatteret tenyleg lehetne maskepp vilagitani, de a konyvet hogyan?

bence: miert baj, hogy lehet ertelmezni? nem volt celom, hogy ne lehessen. az angolrol: lehet, hogy fellengzossegnek hat, de szerintem megvan az oka az angolnak. a szotar nyelve angol ugyanis, es magyarul ertelmet veszteni az otletfoszlany is....
2006.01.20 14:11:17
Van a könyv, érdekes textúra, a fény árnyék játék, absztrakt formák, baloldalt meg egy tesco gazdaságos asztali lámpa. Ha nem tudnám mi az nem zavarna. Lehet hogy simán rossz passzban vagyok, vedd úgy hogy nem szóltam, hétfőn újra végignézem :)
2006.01.20 14:45:48
pabo: nehéz ügy..., más fény/többkihozás: én asszen nem ebből a kompótból hoztam vón ki többet, látok, látni vélek kihozni többet, ez a lámpabaloldal ez nem tetszik, de a könyvből, ezekből a bemélyedésekből közelebbről, makróval tán, erőteljesebben súrolófényben, hogy kihozzon esetleg valami kis árnyékot a bemélyedésből, vagy a könyvre vettett valamilyen árnyékkal eljátszani vagy a könyvet tenni szellemesebb kontextusba, mint a lámpa, nem tom, háttereket próbálgatnék, és más tárgyakkal esetleg egyfajta csendéletet. Tehát vagy tiszta absztrakció, könyvél, bemélyedések különböző fényviszonyokban, makróval, szigorúan, precízen, vagy csendélet-féleség, távolabbról, gazdagabb fényszerkezettel vagy koncept. Tehát rámenni a textúrára, vizualitásra, fényre vagy koncept, szöveget játékba hozva. Ja, én erős felhasználási területet, játékot látok a tükör, tükrök bevonásával, vagy szimpla üveg, vagy az objektív elé valahogy valami homályos üveget, szemüveget stb., de nem teljesen, csak
2006.01.20 14:48:37
részlegesen, hogy maradjon éles, objektív által rajzolt terület és másmilyen, irreálisabb/homályosabb, vagy a becsillanással kezdeni valamit, szellemképpel stb. Nem tom, igazából ez játék ugye, de szerintem hosszabb játék, több időt ha rászánsz, megmozgatod az agyad, körülnézel otthon, próbálgatsz eszközöket, kijön valami, ja ha van digid, tán az pl. segít előre kipróbálgatni ezt-azt és ha kafa, mehet filmre/filmessel.
2006.01.20 14:55:17
igen, most valami ilyesmi jar a fejemben. ez is digitalissal keszult, pont ezert. egyelore filmre nem lottem. koszi a tippeket!

bence: nem azt mondtam, hogy nincs igazad, csak kerdeztem, hogy miert nem tetszik. most mar ertem.