295  regisztrált felhasználó
6753  feltöltött kép
59158  megírt kritika
Fõoldal Képek felhasználó szerint Képek idõrendben Üdvözlünk az oldalon kedves  Vendég !
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Keresés
Témakör:
Kifejezés:
Fórum
Grrrr! :( :( :(

Károly
koka55
picture

Dal

picture

Kolosszeum

picture

Dollár

picture

Templom

picture

Falanszter

picture

Labirintus

picture

Olvad v2.0

picture

Olvad

picture

Téli...

picture

Corazon

picture

-

picture

-

picture

Ritmus

picture

Sho

picture

Reggeli köd

picture

-

picture

"Született gyilkos"

picture

Permet

picture

Jacqueline

Objektív:Gépváz:Film:
Érzékenység: Expozíciós idõ:Rekesz:
Leírás:
2006.04.14 10:49:25
sajnos sok az alja, de rettento izgi a szemben levo fal feluletete. nem latom, miert kellett ennyi az aljabol, nem is all ossze a tetejevel, meg szokvanyos is. kicsit meseszeru ez a felulet, es szerintem a cim is nyero.
2006.04.14 12:28:57
Teljesen frankó ez a kompozíció, ha végig kockakő lenne talán már túl tökéletes is volna :)
Tetszik.
2006.04.14 13:22:52
Ez nincs megcsinálva. Sürgősen tépj el oda vissza, lehetőleg állvánnyal és precízen komponáld meg, mert piszok jó, irtó jó és szuperlat nekem a kép és a cím. Nagyonagyon szép, tömör, költői, erős, szóval gyönyörű a cím, a kép esetlegesen komponált, de elég jó így is, de nagy találat az egész ötlet, le a kalappal. Dal..., gyönyörű. Kiváló az utcakő, kiváló az aszfalt és a két csatornafedél, elsőrangú textúrák és kompozíciós elemek. A fal is nagyszerű, a felirat meg katartikus, de komolyan. Az egész viszont nincs megcsinálva. Miért épp ennyire ferde a fal, miért épp ennyi előtér és miért van elcsapva és összehányva a két brilliáns csatornafedél. Asszem én látok itt akár két jó képet is. Menj el oda állványostul és játssz el a dologgal, megéri, lesz egy gyönyörű, költői és nagyszerű képed. És ahogy látom, lassan egy egész jó kis anyagod. Egészen elsőrangúan adsz képcímeket amúgy, nagyon jó, ez ritka.
2006.04.14 14:33:00
hol van ez egyebkent?

most lattam csak a ket panorama kepedet, es tenyleg jok. fura, en meg mindig nem vagyok kibekulve az ff tonusaiddal (ez itt most jo), de azok a felrecsusszant tonusok ellenere, vagy epp azert (?) nagyon is mukodnek. kivancsi vagyok, mi lesz belole.
nak
2006.04.14 15:21:12
kecskeméten láttam ezt a falat, sajna nem volt sok időm (munkából kifolyólag siettem át a városon), így ez csak afféle gyors kittkatt, néztek is a járókelők (vmi nagy bolt van itt) hogy mi a fenét fotózok
ha legközelebb arra járok, megnézem jobban mit lehet belőle kihozni
a ff tónusok általában az én bénázásom miatt csúsznak el, ugye szinesben fotózom, és ps-ban konvertálom ff-be a képeket, de van hogy késő este van csak időm ilyesmire és már fáradt a szemem (és persze lehet, hogy az otthoni monitorom is rosszul van kalibrálva)
2006.04.15 07:52:43
Eddig nem nagyon szóltam hozzá a képekhez, éppen ezért most kicsit bátortalanul teszem ezt, mert félek attól, hogy valaki azt hiszi, hogy "visszaütni" szeretnék. (ez egy jó teszt lesz :-)) A hozzászóláokat olvasva, ez talán aalaptalan aggodalom, de hát sok listán más a helyzet, ami óvatossá tesz. Az eddig is kiderült, hogy másképpen látom a világot (hú ez nagyon magas rötű) így talán érdekes lehet egy vélemény a "másik oldalról". A címválasztás és a téma "megtalálása" nagyon ott van, de aztán számomra semmi. Nálam fontos, hogy a képen ne csak látszódjon valami, hanem azt szépen mutassa be.Tényleg olyan, hogy csett és már megyek is tovább. Attól lenne "művészfotó", hogy FF? Ez a kép egyáltalán nem FF, ez egy szürkeárnyalatos kép egyetlen fekete és fehér pont nélkül. A kompozíció is esetleges. A fő téma beszorult a bal felső sarokba, mikozben a két 4/5-ét egy szürke massza uralja.
2006.04.15 07:56:35
(Hát nem fértem bele a 999-be, így új hozzászólásban folytatom.) Nem szeretem, ha azt írják egy képre, hogy ez meg az hiányzik róla, de a nagy üresség miatt, most én is azt mondom, hogy pl. egy átsétáló alak jót tenne neki.
2006.04.15 11:20:49
szerintem ez nem "művészfotó", de nem is akar annak látszani. mondjuk eleve nem lennék könnyű helyzetben, ha meg kellene mondanom, hogy mi az a művészfotó. te mi értesz alatta?
2006.04.15 11:33:21
Szerinte teljesen jó. Én nem érzek benne esetlegességet. Gyuri mire gondolsz? Megmondom őszintén, nekem kifejezetten tetszik így a fal, a ferdeségével együtt (hiszen a felirat viszont nem ferde!). Az elöl levő csatornafedél teljesen jó helyen van, a hátsóra meg rácsúszik az ember szeme az elsőről, onnan meg a feliratra. Ami persze egyébként is az első dolog, ami szembejön a képen. Szóval szerintem jó ez így ahogy van. A cím pedig valóban hatalmas. A kis kép láttán le se esett, valamiért arra asszociáltam, hogy Dalí, csak az í-t lehagytad.
2006.04.18 10:08:11
Nekem esetleges a fal ferdéja, miért pont ennyire és pont így, de főleg az előtér esetleges, szerintem a csatornafedelek nincsenek megkomponálva, se a járda vagy mi, pl. miért van annyi elég üres előtér? A feliratra volt rámenve, ez világos, hogy az egyenes legyen, de én ebben jóval több komponálási lehetőséget látok. Dehát nem tom, Aztán lehet, hogy nem így van. Mindenesetre nekem hiányérzetem van, éshát nak is elmondta, viszonylag gyors kittkatt, ha van ideje stb., szerintem más lenne a kép.
2006.04.18 10:08:48
Jav: ferdéje.