295  regisztrált felhasználó
6753  feltöltött kép
59158  megírt kritika
Fõoldal Képek felhasználó szerint Képek idõrendben Üdvözlünk az oldalon kedves  Vendég !
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Keresés
Témakör:
Kifejezés:
Fórum
Grrrr! :( :( :(

Károly
koka55
Cím nélkül
picture

Cím nélkül

picture

Villák

picture

Tornyok

picture

Halászbástya

picture

Tóparti idill

picture

Kilátás

picture

Cím nélkül

picture

Cím nélkül

picture

Ruszt (No.1)

picture

Montázs hallal

picture

Cím nélkül

picture

Cím nélkül

picture

Szombathelyi házető

picture

Nyitott ajtó

picture

Életút

picture

Kőszeg

picture

Önarckép

picture

Csendélettanulmány

picture

Meditáció

Objektív:Gépváz:Minolta Dimage Z1Film:
Érzékenység: Expozíciós idõ:Rekesz:
Leírás:
nak
2006.04.26 12:56:14
1. kár hogy koszos a golyó (vagy sérülések vannak rajta?)
2. nem értem a kompozíciót, miért kellett így levágni a golyó alját? miért ezek az arányok (redőny/golyó)?
2006.04.26 13:08:51
1. koszos! jól látod... 2 pont
2. eredetileg nem is golyó, hanem boroskupak...0 pont
2006.04.26 14:06:53
Hát borral együtt bizonyosan jobb volt, ez így az érdekes jelzőt sem üti meg. Most látom milyen keményen fogalmazom az elmúlt percekben, bocsi, most ürítették a Yardok a zsebemet.
2006.04.26 14:29:45
Nekem ez így egy Postabank Hommage. Szóval nekem ez/ek (a villással) azt hiszem: kevés, kevesek. Ilyen stock-fotó szerű dolgok, nem olyan nagyon brutálprofi kivitelben. Látni, hogy kísérletezel ezzel-azzal, szürreállal, magritte-al, tárgyfotóval, de ezek nekem nem túl érdekes dolgok, és nem sok egyénit, sajátosat látok bennük. Megint azt mondom, mint amikor feltűntél a képtárban, hogy kevés eredeti, sok utánérzés. Nem tudom, mi az, hogy bioscopman képei, látásmódja, pedig láthatóan törekszel valami ilyesmi felé. Valamit ki kellene választani, valamiben elmélyülni, valamit nagyon megtanulni, ha digit, akkor a digitet, ps-t, meg mindent és fantáziát nyomni bele és kihozni valami érdekeset. Nekem ez irtó kevés, hogy egy álló hal, meg két torony és léghajó, meg egy koszos boroskupak á lá Postabank, meg villák, amikor Kertész András bácsi már vagy 70 éve tán megcsinálta ezt a fajta dolgot. Meg a móló á lá 60-évek. Minek?
2006.04.26 14:33:52
Tudom csgy. Ismerem a véleményedet. Igazad lehet. De nekem nem az utánérzések a sótlan kategóriák, hanem a teljes eredetiség hiányában szenvedő még utánzatnak és utánérzésnek sem beillő "vakfolt-képek", amelyek semmi emlékezetes, még egy hajdanvolt ideának az emlékeit sem képesek minimálisan felidézni.
2006.04.26 15:00:33
bioscopman: ez világos, meg az is, hogy minden dolognál van még szarabb is, szóval úgy nem sokat fejlődsz, ha ahhoz méred magad, ami a te szinted alatt van, felfelé kell nézni bizonyos értelemben. Hogy mondjam, én ahhoz képest kritizállak, ami ambíciót látok benned, meg tehetséget. Nyilván, másként állok hozzá, ha valakiben semmi ilyesmi nincsen. De hogy a semmihez, a vacakhoz képest dícsérjünk/méltányoljunk/jalak vagy mi, hát annak sok teteje nincsen, az egy hülyeség. Ha úgy határozod meg magad, hogy ezt és ezt el akarod érni és vannak példaképeid, elérhetetlennek tűnő képek, formák stb., és ehhez képest mindig elégedetlen vagy magaddal és mindig újat keresel, azaz a pontosabb, szebb stb., kifejezésmódot: na az az egyedül üdvözítő út szerintem a jó teljesítményhez. Ha elégedett vagy, hogy ehhez vagy ahhoz képest te mennyivel jobb vagy, ez nem vezet semmire, csan önelégültséghez, megrekedéshez, silány teljesítményhez.