295  regisztrált felhasználó
6753  feltöltött kép
59158  megírt kritika
Fõoldal Képek felhasználó szerint Képek idõrendben Üdvözlünk az oldalon kedves  Vendég !
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Keresés
Témakör:
Kifejezés:
Fórum
Grrrr! :( :( :(

Károly
koka55
Az Alföldön
picture

Az Alföldön

picture

A Körösnél

picture

Mese

picture

XNO

picture

Ex librisem (saját tervezés)

picture

Cím nélkül

picture

Villák

picture

Tornyok

picture

Halászbástya

picture

Tóparti idill

picture

Kilátás

picture

Cím nélkül

picture

Cím nélkül

picture

Ruszt (No.1)

picture

Montázs hallal

picture

Cím nélkül

picture

Cím nélkül

picture

Szombathelyi házető

picture

Nyitott ajtó

Objektív:Gépváz:Minolta Dimage Z1Film:
Érzékenység: Expozíciós idõ:Rekesz:
Leírás:
2006.05.17 08:54:03
Majd Gyuri megmongya a frankót, nekem nem ugrik be hirtelen, melyik volt az a magyar festo, aki ebben a stilusban komponalta az alfoldi tajkepeit.
Nem rossz, nekem majdnem tetszik. Azert majdnem, mert valami megsem tetszik rajta, de egyelore nem tudok rajonni, hogy mi. Hatha majd valaki mas kiboki, es akkor en is rajovok.

Karoly
2006.05.17 09:27:02
Nekem Mészöly Géza neve ugrott be elsőre, hasonlókat ő is csinált.

Jó az elképzelés a tengernyi égről meg a majdnem csíkká zsugoródó sík tájról, de alul nekem hiányérzetem van. Valahogy lezáratlan ott. Talán egy alacsonyabb nézőpont segített volna, vagy a gép hangyányi lejjebb billentése. Egyébként a ház a fával, meg a távoli facsoport jó helyen vannak, az egész mindenestől jónak tűnik, ahogy Károly is mondja: majdnem nagyon jó.
2006.05.17 09:43:14
Ugy latszik Bio most eli a piktoralista korszakat. :)))

Komolyan:
Ott van ugyan a szmajli, de ha jobban belegondolunk, ez miert lenne baj? Sajna letorolted az "tacskos" kepet, pedig ott irta valaki, hogy mar a XX.sz. elejen kiderult, hogy zsakutca ez a stilus.
Ezzel annyiban vitatkoznek, hogy szerintem egy stilus sem zsakutca, ha abban valaki nagyot tud alkotni. Lehet, hogy ezekkel a kiserletekkel Bio elobb-utobb valami nagyon egyenivel fog elorukkolni, es akkor mnidjart nem beszelhetunk zsakutcarol, hanem egy olyan egyeni stilusrol, ami lattan felkialt az ember: "Jeee, ezt Bio csinalta!"

Karoly
2006.05.17 10:00:14
Én csak azt nem értem, hogy ha festmény akkor miért nem színes? Egyébként grafikának ez elmenne, de szerintem is levágtad az alját. Ezt igy nem rajzolna le senki :)
2006.05.17 13:16:44
Nem festmény. Csak festményreprodukciós fotó! A próféta beszéljen nelőled Károly. Én is egyetértek azzal, hogy egy stílus sem lehet zsákutca pláne a posztmodern korban. Az alsó rész tényleg kissé szűkös és esetleg zavaró lehet.