295  regisztrált felhasználó
6753  feltöltött kép
59158  megírt kritika
Fõoldal Képek felhasználó szerint Képek idõrendben Üdvözlünk az oldalon kedves  Vendég !
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Keresés
Témakör:
Kifejezés:
Fórum
Grrrr! :( :( :(

Károly
koka55
Bugát utca
picture

Bugát utca

picture

Saburo san képe

picture

Kloro képe szerintem

picture

Tél 4

picture

Tél 3

picture

Tél 2

picture

Tél 1

picture

Benzinkút, hó, este

picture

Balog József régi önmagával

picture

Balog Józsefné

picture

Balog József

picture

Szerintem sötét

picture

Sousse, Tunézia

picture

Sousse, Tunézia

picture

Whitefulu kompótizé

picture

Kóró

picture

Július

picture

Angkor

picture

(Még egy strand)

Objektív:Gépváz:eos 30dFilm:
Érzékenység: Expozíciós idõ:Rekesz:
Leírás:
2008.03.13 21:59:54
Nekem tetszik!
A sarokbavezetést lehet, hogy valaki kifogásolni fogja.
A fal tetszik ezzel a graf.-al. Ügyesen kitölti a lehetséges üres teret. A fa pedig szerintem jól ellentámaszt.
Az ff-t jó döntésnek gondolom, de megnézném szívesen színesben. Bár asszem nem tartogat extra élményt.
2008.03.14 06:02:10
szerintem nem rossz téma, de nekem meg pont az a bajom vele, hogy nincs ami ellentartson. Az egész megindult jobbra, mint egy hegyomlás, és ezt a felfelé futó átló csak támogatja...de az a fa, az valamilyen formában mindenképpen kell bele:). Én egy másik nézõpontból fotóztam volna, de igazság szerint az már egy másik fotó lenne;). Ja és a színekrõl: a grefitiket általában színesre festik. Sztem tett volna hozzá a történethez:)
2008.03.14 07:22:45
Jo ez igy, ahogy van. Az, hogy "megindult jobbra", szerintem csak adott a kephez, nem elvett belole.
A preciz atlos kompot is a helyen valo ennel a kepnel (az elso pillanatban azt hittem, Krisz kepe, hehe).

Szoval teccc.

Karoly
2008.03.14 10:10:02
Hû, de jó! Nagyon szépek a tónusok, ezért grafitti ide vagy oda, eszembe nem jutna megszinesíteni. Nekem ez nem "megindul jobbra", hanem belefeszül a keretbe, feszesen, izgalmasan kitölti azt, egyszerre hordozza és mutatja az egyszerû átlós formát és tölti meg mozgalmas felületekkel, struktúrákkal. Zenei. Igen, nagyon kell oda az a fa is, és jó a graf is, bár ha nem lenne, az nem hiányozna. Ja, és akkor én leszek az a "valaki": szerintem a jobb felsõ sarokba vezetés nem a legszerencsésebb.
2008.03.14 10:21:33
Isten õrizz szinesben.!! Nemtom mitõl érzitek billenõnek jobbra, ez stabil mint a tehénfos lapjával. Régen láttam ekkora textúrahalmazt ilyen szép rendben és élvezetesen komponálva, a fa meg kimondottan jó helyen van. Grat!!!
2008.03.14 10:30:11
Toni: egyedul Kati erezte jobbra billenonek.

Karoly
nak
2008.03.14 10:32:46
thx, thx

a grafitti - ha jól rémlik - szürke-fehér volt, de a borús idõ miatt amúgy is meglehetõsen laposak voltak a színek (az a kevés ami volt), a képet meg eleve ff-be lõttem (így volt meg a fejemben is ahogy nézegettem a sok téglát, követ) szóval így utólag se tudnám elõvenni színesben, hogy úgy milyen lenne, persze lehet, hogy szép délutáni/reggeli napsütésben fasza lenne színesben is, nemtom

a szerkesztési kérdésekhez nem tudok mit hozzátenni, van még vagy három kép ugyanerrõl a falról - máshonnan, más szögben - én ezt találtam a jobbnak - a témát bárki megnézheti Budán a Vérmezõ szomszédságában, a hegyoldalba felvezetõ lépcsõk amúgy is elég izgalmasak, lehet kompótokat gyakorolni orrbaszájba
2008.03.14 14:02:01
> stabil mint a tehénfos lapjával

hihi.

alapvetõen tetszik a kép, van valami "rovarszerû" a struktúrájában: van egy sûrûsödési pont a középen, és mintha csápok/lábak indulnának minden irányba. nekem valahogy mégis van egy kis hiányérzetem. nem tudom igazán megindokolni, de valami kis kérdõjel van, mert nézegetem, hogy kellene vágni.

amit Tóni ír, az igaz, és én spec. nagyon szeretem az ilyet: gazdag a kép, sokféle faktúra, felület, anyag, de mégsem kusza az egész. ehhez a fajta fényképezéshez viszont én elvárnám, hogy tûéles legyen a kép teljes felületén, és meg lehessen nézni az anyagokat közelrõl is (a kép bal szélén), és távolról is (a kép jobb szélén). ez megint olyan kép, amit újra lehet lõni, és szerintem meg is érné. volt a "Dal" c. képed is, azzal mi lett?
2008.03.14 16:36:17
Tóni, Károlynak teljesen igaza van. Szar az egyensúlyérzékem, most is fél lábon állva ülök a fotelben;D....szóval engem kövezz csak, ne a többieket, akiknek tetszik ez a kép:P
nak
2008.03.14 17:44:39
> ehhez a fajta fényképezéshez viszont én elvárnám, hogy tûéles legyen a kép teljes felületén

igazad lehet, elképzelhetõ, hogy egy szûkebb rekesszel+állvánnyal visszamegyek majd ha szép napos idõ lesz

> volt a "Dal" c. képed is, azzal mi lett?

hajh, azóta se voltam Kecskeméten, szóval egyelõre vége a dalnak :)
2008.03.15 02:16:14
szerintem is, megér egy próbát. viszont nem biztos, kell a napos idõ, nekem bejön a kép ezzel a szórt fénnyel, lágyabbá, krémesebbé teszi a felületeket, fõleg a hátsó falat. persze lehet direkt fényben is, meg kell próbálni.
2008.03.15 23:59:39
Ez tényleg "belefeszül a keretbe", sõt, kis optikai csalódással szét is feszíti a jobb oldalát, én legalábbis sehogy sem látom párhuzamosnak a keret vonalait :)