295  regisztrált felhasználó
6753  feltöltött kép
59158  megírt kritika
Fõoldal Képek felhasználó szerint Képek idõrendben Üdvözlünk az oldalon kedves  Vendég !
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Keresés
Témakör:
Kifejezés:
Fórum
Grrrr! :( :( :(

Károly
koka55
medence 3.
picture

medence 3.

picture

medence 2.

picture

medence 1.

picture

C.n.

picture

C.n.

picture

[pornó] 3.

picture

[pornó] 2.

picture

[pornó] 1.

picture

C.n.

picture

C.n.

picture

C.n.

picture

C.n.1

picture

C.n.2

picture

C.n.3.

picture

C.n.4

picture

Minimál 3.

picture

Minimál 2.

picture

Minimál 1.

picture

Önarcképkészítés 1.

Objektív:Gépváz:Film:
Érzékenység: Expozíciós idõ:Rekesz:
Leírás: Izé, elég vacak szken, átvilágítópulton a dia színei messze messze jobbak, élőbbek.
2008.09.04 10:53:57
A kepet a horizontvonalnal felbevagva a teteje teljesen izgalmas, kellemesen eletlen, erdekes jo szinekkel tok jo, az alja viszont giz-gaz semmi. Ezt a vad mezot ismerem...
2008.09.04 13:53:11
Nekem ez nagyon bejön, mert szeretem a földközeli látószöget, új világot tár fel, ahogy az ismert kertben a fûbe hasalva nézek körül, és ezt ez a kép szépen adja vissza. Nálam ez mindenestül ok.
2008.09.04 14:14:47
A három közül ez a legjobb szerintem.
2008.09.04 15:09:01
ez szép, jól tagolt, klasszikus, de...
2008.09.04 15:13:35
ide írok, mert ez lóg ki. a másik kettõ nekem pöpec és izgalmas együtt, innen hiányolom a medansziét. tehát: ahogy értem a másik kettõt, amiért tetszik, az ezek szerint félreértés. amit én érzek: a kert eme furcsa bútorának földközeli (mókus/egér/nyuszt/indiai lilahörcsög-perspektíva), rejtõzködõ körbejárása. szaglászás lentrõl, kíváncsiság, távolságartás, óvatosság. nagyon érdekesen jelenik meg a fura, kék, földbõl kiharapott térszöglet, mind az 1-esen, mind a 2-esen. az 1-es jobban egyben van nekem képileg, a 2-esen még nézegetem a nagy foltot az elõtérben.

term. + civil., de a term. felõl nézve a civil.-t, nem pedig fordítva, ami szokásosabb, ismertebb nézõpont lenne. de mégegyszer: ez, a 3-as megzavarja az agyambõl kiömlõ interpretációs folyadék sajátfrekvenciáját, amely így atomjaira szakad, majd szégyenében nem mérhetõ kvantumos elektronfelhõt képez, és elkullog.
2008.09.04 16:12:32
Ez tán ezoterikusabb, de itt is van medanszié, mert bal szélen az a medence sarka. Tehát fullközelségben a cucc. De persze oké, érdekes, ki, hogy látja.
2008.09.04 16:32:04
áhá. akkor mégsem lõttem annyira mellé. de hogyan lesz a távoli kék medansziéból egy ilyen közeli szürke "monolit"? ez szerintem nem jön át a képeken, szóval nekem ez továbbra is fityeg, de nem az ezoterikussága miatt, mert annyira azért nem karakteres ez a beton beszögellés a bal oldalon. inkább semleges, nem túl feltûnõ, én pl. csak most néztem meg, hogy írod, hogy ott van.
2008.09.04 16:44:52
Ja, lehet, mindegy. Ez egy olyan rejtett poén úgy látszik, ami nem mûködik. Csak gondoltam, van a cím, nem véletlen, az ember elkezdi keresni a cuccot és rejtve, de ott van és tök más, mint amit korábban érzékelt, az agyában összevissza kattog a váltó vagy mi. Mert ha cím nélkül vagy más címmel van ez, akármi lehetne, de történetesen a medence, a címmel pedig azonosítom és odakapcsolom. Pl. a második medencéset az elsõ után "ismerjük" fel, ill. a címbõl. Ott is elég nehezen azonosítható bármi medenceszerû tárgy. Tehát a sor egy nagyjából azonosítható észlelésbõl eljut egy azonosíthatatlan tárgyig, aminek azonosítását csak az én szavam/címem szavatolja. Ilyenek jutnak eszembe. De ez nem jelent természetesen semmit.
2008.09.04 16:47:24
áhá. akkor mégsem lõttem annyira mellé. de hogyan lesz a távoli kék medansziéból egy ilyen közeli szürke "monolit"? ez szerintem nem jön át a képeken, szóval nekem ez továbbra is fityeg, de nem az ezoterikussága miatt, mert annyira azért nem karakteres ez a beton beszögellés a bal oldalon. inkább semleges, nem túl feltûnõ, én pl. csak most néztem meg, hogy írod, hogy ott van.
2008.09.04 16:54:36
Ja, meg a két elõzõ képen ott látszik azért a cucc sarkánál ez a tuja vagy mi fenyõféle cucc, ami itt belóg és eléggé felismerhetõ ezekrõl a leveleirõl vagy mirõl. Tehát: sarok, tuja, és itt is egy sarok és tuja, csak máshogy. Az elõzõ kettõn részlet, itt "egész". De: mindezt csak most látom, ennyire nem volt tudatos, sõt. Szeretek földközelben "érzékelni", látszólag jelentéktelen dolgokat kiemelni, körüljárni, szeretem a sok életlenséget, keskeny éles-sávokat, ilyenek alakulnak aztán.
2008.09.04 17:14:12
hát, most megnéztem, és nem értem, amit mondasz. szerintem tévedés, hogy összeköthetõ a két kép, hogy a tuja felismerhetõ mondjuk, vagy a sarok. abszolút másképp van lefényképezve, nem csak fényben, perspektívában, hanem léptékben is. ennek a képnek a teljes tere a másik kép felületének nagyon pici hányadát teszi ki, ráadásul egy "kvázi jellegtelen" részletét, amit nem szúr ki az ember, hacsak nem botanicus phd, és elektronmikroszkóppal szalad neki minden növényes képnek. én persze kiszúrtam, csak direkt hallgattam róla. reggel lenyeltem egy mikroszpókot.
2008.09.04 17:17:04
sztem szeressed csak õket tovább bátran;)..jó játéknak tûnnek ezek, és én szeretem a játékos fotókat. Meg a haccorhatot és a fudzsit:D
2008.09.04 17:18:20
Hihi, jójó, persze, csak mondom. Ez valóban eléggé máshogyan van, ez a kép, így lóghat ki, ez tény. A medencében amúgy egy birka van, csak nem látszik. Egy következõ sorozatomban közelítem meg annyira a medencét, hogy látni egy kicsit a bégetésébõl.
2008.09.04 18:23:51
Ez olyan hagyományosan fotószerû lett, már ezzel is kilóg a sorból. :)

A medence sarka nekem egyértelmû, szerintem az a kapocs jól mûxik.
A középen belógó életlen ágak izgik, és valahol itt veszek is el végleg, mert hát vagy õket látnám jobban (akár életlenül), vagy nélkülük a világot.